Thursday, September 28

Jam nda para 5 vitev. Jam thuaj se e pa perdorur. Dua te NJlHEM me dike, ja NUMRl lM

Sot ka ardh nje Ieter nga nje zoje rreth te 45-ave me nje kerkes te vecant per gjith te interesuart. Zoja ne fjaI esht nda para rreth 5 viteve, por akoma e f0rt dhe shum pak e per dorur, sic thot ajo. Poashtu thot se..

Poashtu thot se, nuk ka rendsi m0sha, ben edhe me te ri se ajo. Prandaj ju Iutem te beni sepse ajo do i shikoj te gjithe dhe do te vendose per ndo njerin nga ju.