Thursday, September 28

MINNA FASHION me showroom të ri për fustane, kostume dhe aksesorë të ndryshëm!

Të dukesh bukur, përveç që është e rëndësishme dhe të jep një konfidencë gjithashtu reflekton edhe në brendësi. Përzgjedhja e fustanit duhet të bëhet në përputhje me personalitetin, karakterin dhe stilin tuaj dhe këtë mund ta realizoni tek MINNA Fashion.

MINNA tashmë një brend i përmasave botërore me eksport në mbi 50 shtete të ndryshme, ju fton ta vizitoni në lokacionin e ri në Çagllavicë, Magjistralja Prishtinë – Ferizaj km 5, më saktësisht në showroom e ri ekskluziv, me një ambient komod dhe shumë të veçantë, ku përzgjedhja e veshjes bëhet edhe më e lehtë. Showroom-i ekskluziv dhe me i riu në rajon qe u inaugurua me një hapje madhështore me miq të ftuar e shumë bashkëpunëtorë.

Çdo grua mund të bëjë përzgjedhjen në bazë të preferencave dhe shijeve të saj, nën përkujdesjen e stilisteve dhe dizajnerëve profesional.

Përveç hapësirës ekskluzive dhe luksoze që posedon, MINNA gjithashtu ka ardhur edhe me risi të tjera, duke ofruar kështu edhe linjën për meshkuj, me kostume dhe aksesorë të stileve të ndryshme, të përshtatshme për evente dhe ahengje të ndryshme.