Saturday, June 3

Çfarë ndodh kur vendosni tri lugë sheqer në rrobalarëse: provojeni dhe do të mbeteni pa fjalë!

Me siguri po pyesni veten se çfarë duhet të bëjnë tri lugë sheqer që i hidhni në rrobat tuaja

Doli se ky produkt tipik i kuzhinës funksionon mirë në banjë. Dhe me siguri do t’ju pëlqejë efekti i tij.

Për çfarë bëhet fjalë?

Sheqeri vepron si freskues i ngjyrave.

Mjafton të vendosni sheqer në rrobalarëse, në ndarjen e detergjentit ose direkt në kazan dhe rrobat tuaja të zbehura do të jenë si të reja, transmeton Telegrafi.

Mund të shtoni edhe sheqer në një legen plot me ujë dhe të zhytni rrobat tuaja të zbehura.

Prisni disa orë, më pas lajeni si zakonisht.

Kjo metodë parandalon zbehjen e pëlhurave dhe përmirëson ngjyrën e tyre natyrale.

Kjo do të thotë se do të funksionojë mirë për rrobat e bardha, të zeza ose me ngjyrë.