Me dietën e Mjekut te Njohur Petr Dimko për 4 javë humbisni 23 kg..!? Pa efekte anesore.. ???

Me dietën e Mjekut te Njohur Petr Dimko për 4 javë humbisni 23 kg..!? Pa efekte anesore..!?

Profesor Petar Dimkov është një mjek, këshillat e të cilit për ushqim të shëndetshëm dhe jetë të shëndetshme ndiqen nga mijëra ndjekës në mbarë botën. Sot do t’ju prezantojmë dietën e nisur 8-ditore të krijuar nga mjeku, me të cilën shumë arritën të arrijnë peshën e dëshiruar në një kohë shumë të shkurtër. Shëruesi i famshëm që ndihmoi dhe shëroi njerëzit gjatë gjithë jetës së tij, Petar Dimkov, la pas këtë dietë të mahnitshme që formon trupin dhe shpirtin.

Me dietën e Mjekut te Njohur Petr Dimko për 4 javë humbisni 23 kg..!? Pa efekte anesore..!?

Profesor Petar Dimkov është një mjek, këshillat e të cilit për ushqim të shëndetshëm dhe jetë të shëndetshme ndiqen nga mijëra ndjekës në mbarë botën. Sot do t’ju prezantojmë dietën e nisur 8-ditore të krijuar nga mjeku, me të cilën shumë arritën të arrijnë peshën e dëshiruar në një kohë shumë të shkurtër. Shëruesi i famshëm që ndihmoi dhe shëroi njerëzit gjatë gjithë jetës së tij, Petar Dimkov, la pas këtë dietë të mahnitshme që formon trupin dhe shpirtin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*