Kjo është 24 υjeçαrja e martua në Gjermani, por u trοηdit kur zbυΙoi të vërtetën për burrin…

Kjo është historia e pazakontë e një çifti jetëshkurtër nga Gostivar, që nuk kishin një fillim të lumtur martesor. Por duke përfunduar edhe më keq. M.S, 24 vjeç nga Gostivari, ishte vajza e dytë e familjes së vjetër gostivarase që mbahen si familje e vjetër ku flasin turqisht. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Në sezonin e verës me ardhjen e kurbetçarëve, 24 vjeçarja në një nga kafenetë e qytetit e pa Gazin, djaloshin 30 vjeçar që jetonte dhe punonte në Gjermani. Bukuroshes 24 vjeçare i ra në sy ai pasi që kishte makinën e veçantë në Gostivar dhe që binte në sy. Rrëfimi është i shoqes së vajzës protagoniste, e cila e kishte shoqëruar ate edhe në ditët e njohjes me Gazin. Ata u pëlqyen dhe Gazi kërkoi të fejohen dhe menjëherë të martohen. Shoqja ime pranoi këtë dhe muhabetin bashkë me mua e hapëm në familje. Babai pranoi dhe i tha që të thërras djaloshin bashkë me familjen për tu njoftuar. Ato ditë kishte lumturi dhe gëzim në familje. Por edhe shoqja ime Maki, ishte e lumtur. Por shpesh ajo ishte e çmendur pas një aktori të një seriali të njohur turk „Dashuri e humbur“. Ajo më tregonte se aktorin e shihte në ëndërr dhe e donte ta kishte e ta prekte. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*