jepeni Mendimi tuaj Qetsori iu kthehet banorëve: Luizi ecën sipas..!

Në një bisedë mes banorëve, Qetsori tha se burrat nuk kanë vetëm ligjet e shtetit, por dhe ligjet e ‘Kanunit’.Sipas tij, ‘Kanuni’ përfshin gjithashtu komunikimin dhe faljen. Qetsori tha se nëse Luizi e ka falur Kristin dhe i bëri këtë veprim, atëherë është pabesi nga ana e tij, por nëse ai nuk e ka falur dhe e ‘ndëshkoi’ në këtë mënyrë.

Sipas ti kjo tregon karakterin e Luizit mbështetur mbi ligjet e tij ‘kanunore’. Qetsori po mundohet qe vazhdimisht ti shtyj Kristin dhe Armaldon qe te dalin kunder Luizit ne menyre qe ta dobesoj sa me shume Luizin dhe ta nxjerr si tradhtar tek publiku me situaten qe beri tek tualeti me te.

Dhe duket qe po ia arrin pasi Kristi gjithe diten e djeshme eshte zene me Luizin duke e quajtur tradhtar se pse ua beri kete gje shokeve te tij ne menyre qe ti nxjerr ne nominim dhe me pas jashte shtepise. Dje Armaldo ia dha doren duke i thene hallall te qofte qe me dergova ne tualet dhe me bere te shkoj ne nominim sepse kjo eshte nje strategji e forte e lojes qe po ben ai.

Por pasi Qetsori e mbushi Armaldo diten e sotme eshte zgjuar krejt ndryshe duke thene se Luizi e ka tradhtuar dy here nje here me niominim me kutine e pandores dhe heren e dyte me tualetin duke e bere ne menyre te shemtuar ne menyre qe ta nxjerr por ai ka thene se do t’ia kthej kete shume shpejt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*