Cfare po ndodh Afro 100 mijë shqiptarë me banim në Zvicër, s’mund të udhëtojnë në vendlindje. Ja pse

Zvicra në prag të festave të fundivitit ka vendosur rregullat e hyrjes sipas situatës aktuale epidemiologjike, me ç’rast ka zgjeruar edhe

listën e “vendeve në rrezik”Në Zvicër, aktualisht jetojnë rreth 300,000 shqiptarë, prej të cilëve më shumë se 200,000, vijnë nga Kosova, 60,000 nga Maqedonia e

Veriut dhe rreth 40,000 shqiptarë nga Shqipëria, Lugina e Preshevës dhe Mali i Zi. Pas italianëve, ata përfaqësojnë komunitetin e dytë më të madh të të huajve në Zvicër

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*