Burri ndahet nga gruaja pë\er refugjaten 22-vjeçare nga Ukraina që erdhi te jetoje me ta.. ???

Roja i sigurisë, i cili jeton në Bradford, West Yorkshire, thotë se ka rënë në dashuri me 22-vjeçaren dhe dëshiron të kalojë pjesën tjetër të jetës me të.Sofiia, e cila u largua nga qyteti i Lviv në Ukrainën perëndimore, tha se ajo “e dashuroi” Tonin sapo e pa atë dhe se dys.hja po jetojnë “hi.storinë e tyre të da.shurisë”.

Duke pranuar dh.imb.jen që kjo do t’i s.hk.akt.ojë Lornas, Toni tha se ai “ka zb.ul.uar një lidhje me Sofian siç nuk e ka pasur kurrë më parë”, duke shtuar se ata “e dinë se kjo është diçka e drejtë për t’u bërë”. Familja e kishte marrë Sofian për të nd.ihm.uar të ikurit ukrainas nga pu.sht.imi rus, teksa Toni i tha The Sun se “d.ësh.iro.nte të bënte gjënë e duhur” dhe se ajo ishte personi i parë që ko.nt.aktoi në një fa.qe në Facebook ku i ofroi str.ehim.in për një ref.ug.jat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*