Olta Shpërthen Në Lot Dhe Kërkon Të Lë Shtëpinë – Çfarë I Ndodhi Pas Prime-It?

Asaj iu gjend pranë Armaldo Kllogjeri (Maestro) i cili e ngushëllonte duke i thënë fjalë motivuese.

Mirëpo, aktorja deklaroi herë pas here se dëshiron të largohet nga shtëpia pasi nuk mundet më të vazhdojë rrugëtimin. Madje, ajo shtoi se situata brenda shtëpisë është bërë e dhunshme.

Biseda mes tyre:

Armaldo: Po ça ke që je mërzitur? Ti je vajzë e fortë, je grua e fortë. Shiko, çdo gjë e ka një sakrificë.

Olta: Nuk mundem më.

Armaldo: Të të them diçka?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*