Luizi një hap para produksionit, Ja cila është strategjia e rradhës

Në thelb është një garë midis tyre, qëllimi i së cilës është të jetë një fitues. Të paktën një banor eliminohet çdo javë me anë të një procesi votimi, ku vendimin e merr publiku ose në rastet kur prish rregullat e lojës.

Që nga data e nisjes dhe deri më tani polemikat që krijohen nga banorët e “BBV” kanë transmetuar emocione të forta, ku secili banor me historitë dhe personalitetin e tij, është kthyer në protagonist të përditshmërisë sonë, duke na tërhequr edhe me raportet që krijojnë me njëri-tjetrin, por edhe me konfliktet që mbizotërojnë brenda në shtëpi.

Një ndër emrat më të lakmuar të këtij edicioni ka qenë ai i Luiz Ejllit, i cili ka patur një mbështetje mjaft të madhe nga publiku i gjerë, duke grumbulluar një numër të lartë të ndjekësve në platforma të ndryshme sociale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*