Luiz Ejlli Shumèè Hapa Pàrà Produksionit, Si I Gjeti Perseri Numrìn E Hyrjeve Tè Reja..

Nga shtepine me te madhe ka dal Sabiani dhe pas kesaj nje thyerje rregulli jan penalizuar Luizi Kristi dhe Maestro te cilet janë në nominim të shtunën.

Kjo gjë sipas Luizit ka qën strategji e tij që ti nxieri ata jë nominim sepse kutia e pandores nuk doli si e kishte imagjinuar. Shiko vidjon duke hap re.klà.mèn poshtë

Vidjo

Por me e bukur ishte se sot para primit Luizi ka thene se ne shtepi do futen 2 hyrje te reja per te plotesuar numrin brenda shtepise, dhe kjo ndodhi ku ne shtepi u futen 2 djem te rinj. Official.tekste

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*