“I ka hyrë vetja në qejf”/ Armaldo për Luizin: Do përpëlitet!

Duke sistemuar verandën bashkë me Qetsorin, Armaldo ka folur për Luizin.

Ai ka thënë se Luizit i ka “hyrë vetja në qejf” dhe se e ka toleruar shumë. Ai shtoi se askush nuk mund të shkelë mbi të.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*