Debat i ashpër mes Kristit dhe Armaldos: Je skuth, i shtirur dhe mashtrues!

Maestro u përgjigj duke thënë se ai vetëm bën zhurmuesin dhe se i ka “hipur” vetja në qejf, për shkak të komplimentave që ka marrë.

Në debatin e ashpër mes Kristit dhe Armaldos, u bë pjesë edhe Luizi. Ai i tha Maestros se është duke e zhytur shumë veten me këtë sjellje.

Kristi tha se Armaldo është hipokrit dhe falso. Olta tha se Kristi po tregohet mosmirënjohës, pasi ata të tre kanë ndenjur bashkë dhe ai nuk mund të flasë në atë lloj mënyre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*