Big Brother Deri Më 16 Maj, Cfare Beri Erion Veliaj Në Shtyerjen E Datës Deri Pas Zgjedhjeve

Pak kohë më parë nisi një fushatë e fortë nga ana e Bashkisë Tiranë në demaskimin e figurës së Luizit pasi doli hapur në mbështetje të Sali Berishës dhe në disa deklarata goditi Bashkinë Tiranë. Drejtorë të Bashkisë u angazhuan personaliht në komente fyese dhe negative.

Kjo fushatë e tyre negative dështoi me sukses pasi Luizi gëzon një mbështetje në shifra rekord si askush tjetër. Fama dhe pushteti i tij kanë detyruar Erjon Veliajn që të ndikojë tek Lori Hoxha dhe Vjollca Hoxha në shtyrjen e Big Brotherit deri pas zgjedhjeve.

Luizi në mbështetje të hapur të PDsë do përbënte rrezik për Erjon Veliajn pasi ka shumë ndikim tek elektorati gri dhe besueshmëria te Luizi është e jashtëzakonshme. Kjo është frika e Veliajt dhe pikërisht për këtë arsy është shtyrë edhe Big Brotheri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*