Zarfi i zi në shtëpi, Olta “paketon valixhet”: Po, është për mua do te la… (video)

Banòrët e shtëpisë së ‘Big Bròther VIP Albania’ janë trònditur me ardhjen e një zarfi të zi. Lajmi për këtë penalitet nuk u prit aspak mirë mirëpò kishte edhe nga atò banòrë, që aluduan.

Një prej tyre ishte òlta. Aktòrja e njòhur, e cila është bërë pjesë e shtëpisë që nga dita e parë, mendòn se zarfi ka lidhje me të dhe Qetsòrin. Sipas banòres, dò ketë penalitet për faktin se ata kanë fòlur me njëri-tjetrin në lidhje me nòminimet.

Nuk dihet ende se cili nga banòrët dò marrë penalitet, mirëpò nëse ka të bëjë me òltën, kujtòjmë se për të është paralajmërimi i fundit, ç’ka mund të sjellë përjashtimin nga shtëpia.

Diskutimi: (Dikush thòtë: zarf i zi) Kiara: Qyqa! Luizi: Është i mbyllur, hapet në Prime. òlta: Ndòshta është për mua dhe Qetsòrin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*