Nuk E Merrni Dot Me Mend , Ja Kush Është Banori Që Do Lërë Shtëpinë

Pas pak nis prime i radhës dhe në këtë ditë feste sic është 14 marsi nuk do mungojnë surprizat e shumta për banorët dhe publikun.

Ndërkohë për sot kanë qenë të nominuar plot 7 banorë, Qetsori, Maestro, Sabiani, Antoneta, Fotinia, Nita dhe Dea. Njëri prej tyre do lërë përfundimisht shtëpinë.

Nga burime pranë produksionit mësohet se banorja që do lërë sonte shtëpinë është pikërisht Antoneta, e cila ra në “gjumë” këto ditë pas debateve me Luizin në primen e kaluar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*