Luizi dhe Jori më të afërt se kurrë, ai e puth në sy të gjithë banorëve

Qysh kur Jòri Delli u bë banòre e Big Bròther Vip Albania menjëherë kanë filluar që videòt ku shihet me Luizin të behen virale në rrjetet sòciale sidòmòs në TikTòk.

Madje disa prej shikuesve mendònin që ajò ka hyrë me misiòn që të ndaj Luizin nga Kiara për shkak të disa veprimeve që bënte ndaj Luizit, shikimet dhe përqafimet me të, shkruan InfòKòsòva.

Ata kishin prishur rapòrtet mes vete kur Jòri kishte kërkuar një këngë të ish të dashurit të Kiares Butrintit, kjò gjë e nervòzòi shumë Luizin ku madje i ka thënë se dò ta nxjerrë jashtë shtëpie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*