Ky është banori që u eliminua sonte nga BB VIP Albania

Si cdo të shtunë edhe sonte një nga banorët e shtëpisë duhej të eliminohej.

Sonte u eliminua Sabiani, shkruan artistetshqiptare.com

Sabiani hoqi dorë përfundimisht nga cmimi i madh.

Kujtojmë se të nominuar ishin shtatë banorë: Armaldo, Dea, Nita, Antoneta, Qetsori, Sabiani dhe Fotinia. /artistetshqiptare.comSonte u eliminua Sabiani, shkruan artistetshqiptare.com

Sabiani hoqi dorë përfundimisht nga cmimi i madh.

Kujtojmë se të nominuar ishin shtatë banorë: Armaldo, Dea, Nita, Antoneta, Qetsori, Sabiani dhe Fotinia. /artistetshqiptare.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*