Kiarës nuk i del inati me nënën e Luizit që nuk e përmendi në mesazh, i thote Luizit : Ajo nëna jote…

Nëna e Luizit ka dërguar një mesazh ku përshëndet të gjithë banorët, por thekson faktin se sa bukur ishin bashkë i biri dhe Olta. Kjo gjë nuk është pritur aspak mirë nga Kiara, e cila ka debatuar me parterin e saj.

Pjesë nga debati:Kiara: Olta po del shumë e mirë dhe ne e dimë se për çfarë i bën gjërat këtu. Nuk po them se është njeri i keq, se jashtë për fëmijën…

Luizi: Pse po i jep zë? Kiara: Unë tregoj veten time. Luizi: Kur ti thua për Oltën që… Kiara: Nuk i dhashë zë unë, por të gjitha komentet, nisur dhe nga nëna jote, ishin të gjitha për këtë situatë.

Luizi: Jo moj zemër, ishte ‘ka dasht Zoti me ju pa bashkë’ se ajo më njeh mua. Kiara: O Luiz se nuk dua të merrem me këtë pjesë, po e lexuam të gjithë këtë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*