“Kë do mbajmë në shtëpi, kush ka potencial”, Olta dhe Qetsori bëjnë plane së bashku

Duke bërë xhiro rreth pishinës, Olta dhe Qetsori kanë nisur të bjënë planet duke diskutuar për secilin banorë të nominuar.

Olta është shprehur se do të jetë Sabiani ai që do të largohet nga shtëpia, e ndërsa Nitën, Qetsori e quan “potencial” në shtëpi.

Ai shtoi se sheh të rrezikuar Fotinin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*