Butrint Imeri Dergon Mesazhin Brënda Shtepise BBV, Fytyra E Kiares Kur Lexohet…

Butrinti është një nga emrat më të përfolur, edhe pse nuk është pjesw e BBVA?!

Ai nga fillimi ishte i pranishëm në debatet dhe bisedat mes banorëve.

Sot produksioni, vendosi të ia jep një dhuratë Jorit me emrin e Butrintit.

Aty shkruan: Welcome to Prishtina, Jori je më e mira B…… Imeri.. Shiko vidjon duke hap re.klà.mèn poshtë:

Butrinti është një nga emrat më të përfolur, edhe pse nuk është pjesw e BBVA?!

Ai nga fillimi ishte i pranishëm në debatet dhe bisedat mes banorëve.

Sot produksioni, vendosi të ia jep një dhuratë Jorit me emrin e Butrintit.

Aty shkruan: Welcome to Prishtina, Jori je më e mira B…… Imeri.. Shiko vidjon duke hap re.klà.mèn poshtë:

Butrinti është një nga emrat më të përfolur, edhe pse nuk është pjesw e BBVA?!

Ai nga fillimi ishte i pranishëm në debatet dhe bisedat mes banorëve.

Sot produksioni, vendosi të ia jep një dhuratë Jorit me emrin e Butrintit.

Aty shkruan: Welcome to Prishtina, Jori je më e mira B…… Imeri.. Shiko vidjon duke hap re.klà.mèn poshtë:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*