Arbëri Gòzhdòn Kiaren, I Thote Luizit: Bravo Të Qoftë Që I Duron Sjelljet Arrogante Të Kiarës

Kiara dhe Luizi gjatë javës kanë pasur një sërë mosmarrëveshjesh.

Ata kanë pasur momente kur kanë debatuar me njëri-tjetrin, madje për këtë ata kanë folur edhe gjatë prime.

Në një klip të shfaqur, shihet Kiara e tërhequr nga Luizi, në një moment kur ai ishte me dhimbje koke, ajo ka injoruar atë.

Ndërsa, Luizi e ka mbrojtur atë duke thënë se Kiara është kujdesur gjithmonë për të, mirëpo ajo e “bënë në mënyrën e saj”.

Po ashtu, edhe opinonistët thanë se ajo është parë e tërhequr.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*