Agravon Përplasja E Banorëve Me Kristin: Ke Denigruar Gjithë Nënat

Debati mes Kristit dhe banorëve ka agravuar edhe më shumë. Armaldo i është drejtuar me tone të larta duke i thënë se nuk mund të gjykojë Oltën, sepse ai nuk është as baba as nënë.

Ai u shpreh se duhet t’i vijë turp për mënyrën si u shpreh. E ndërkohë Qetsori e akuzoi se po denigron nënat dhe gratë shqiptare, vetëm se jeton në Bruksel.

Kristi e ka mohuar këtë gjë dhe tha se foli vetëm për imazhin e Oltës në lojë dhe se banorëve duhet tu vijë turp që e sollën situatën në këtë pikë.

Kristi e ka mohuar këtë gjë dhe tha se foli vetëm për imazhin e Oltës në lojë dhe se banorëve duhet tu vijë turp që e sollën situatën në këtë pikë.

Kristi e ka mohuar këtë gjë dhe tha se foli vetëm për imazhin e Oltës në lojë dhe se banorëve duhet tu vijë turp që e sollën situatën në këtë pikë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*