A Keni Frikë Nga Dea? Luizi: Është Lojtare Më E Dobët Se Unë E Më E Fortë Se Olta

Pas debateve Olta u pyet nëse e mendon lojtare të fortë. Olta nuk hezitoi të përgjigjet dhe ishte e prerë duke u shprehur se ajo nuk e sheh si të fortë por se nuk e mendon të pamençur.

Pyetja e njëjtë iu bë edhe Luizit, i cili shkaktoi duartrokitje me përgjigjen e tij.

Sipas tij ajo është lojtare më e fortë se Olta por jo më e fortë se ai.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*