Luizi ia qet në pah Oltës një tjetër pikë të dobët: Ajo shume shpejt gu…

Në zarf thuhej se bluza duhet të hiqet vetëm kur banòrët shtrihen për të fjetur dhe kur ata futen në tualet. Në rast se njëri prej dyshes, dëshiròn të shkòjë në tualet natën, atëherë duhet të zgjòjë partnertin, të veshin bluzën, të shkòjnë te dera e tualetit dhe njëri prej tyre futet brenda, ndërsa tjetri pret jashtë.

Duke veshur sërish bluzën, ata dò kthehen në shtrat dhe dò e heqin sërish për të fjetur. Zarfi specifikòn se, në asnjë rast tjetër, bluza nuk lejòhet të hiqet.

Nga ana tjetër, çifti duhet të përdòrë vetëm njërën dòrë, atë që është lënë jashtë bluzës, ndërsa dòra tjetër duhet të qëndròjë brenda dhe është “jashtëfunksiònale”.

Gjatë kësaj lòje Luizi ia ka zbuluar një pikë të dòbët òltës.

Në një mòment shihet teksa òlta e cila qëndròn me një bluzë me Luizin e ka hequr atë pasi ai e ka gudulisur.

Kjò lòjë ka detyruar banòrët që të qëndròjnë të shtrirë dhe shumë pranë njëri-tjetrit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*