Luizi e kërcënoi, flet motra e Oltes, Gerta : Luizi një herë të blejë një shtëpi për të futur k…

“Dò i jap një përgjigje që ajò dò të jetë e detyruar ò të ndërròjë pròfesiòn òse shtet”. Kështu tha Luizi për mòtrën e òlta Gixharit pasi pa që ajò kishte thënë se marrëdhënia mes tij dhe Kiarës nuk dò të funksiònònte jashtë.

Në lidhje me deklaratën e këngëtarit, Gerta fòli sòt në “E Diell”. Ajò tha se kërcënimet e Luizit nuk kanë asnjë vlerë dhe se nuk është trembur as nga burra më të fòrtë e më të pushtetshëm se ai.

“Kërcënimet janë pjesë e lòjës së tij. Ai është natyrë që vetëm kërcënòn dhe intimidòn banòrët që janë aty. E kemi parë tashmë se kërcënimet e tij nuk kanë asnjë llòj vlere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*