E NXORRI KOKEN BLEDI! ‘Mosmirënjohëse’- Çfarë e bëri Bled Manen të kritikojë Kiarën?

Ai ishte në nominim me Kiarën dhe Luizin, por vendosi të largohej duke thënë se nuk dëshironte të ndante çiftin.

Mirëpo mbrëmjen e djeshme Bledi tha se e ka dëgjuar shpesh Luizin ta përmendë me mirënjohje brenda shtëpisë, ndërsa Kiara nuk e ka bërë kurrë, gjë që e bën moderatoren mosmirënjohëse sipas tij.

“Kiara ka treguar që është mosmirënjohëse’, tha ai.

Sa i përket Kiarës, së fundmi moderatorja ka qenë mjaft në qendër të vëmendjes pas një avantazhi që iu dha nga “Vëllai i madh”.

Kiara pati mundësinë të dijë mendimin që publiku ka për të deri në këtë pikë të lojës.

Mes pamjeve që iu shfaqën ishte dhe mikesha e saj Efi, e cila shprehej se Kiara e ekzagjeroi veprimin e Luizit në lavaman, duke mos e konsideruar aspak dhunë, ndryshe nga pjesa më e madhe e banorëve apo opinionistëve.

Nisur nga fjalët e Efit, Kiara u pa mjaft e prekur dhe se nuk i priste aspak ato fjalë.

Megjithatë Efi shtoi se videoja e shfaqur është nxjerë nga konteksti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*