“Do Thyej Rekordin Botëror”, Qetsori I Bindur: Do Fitoj Dy Edicione Të Big Brother

Rekord keshtu që te fitojë për të dytën herë. Ai madje u shpreh se Luizi nuk e meriton ta fitojë këtë Big Brother pasi është shumë intrigant dhe manipulator madje me Luizin eshte zene sot ne sy te gjithe banoreve.

I pyetur nga Fotini, nëse mendon vërtetë që ai do e fitojë këtë Big Brother, Qetsori shprehu sigurinë se po, duke thënë se është shumë i përqëndruar në çdo gjë. “Do thyej rekordin botëror, do fitoj dy Big Brother, jam shumë i përqëndruar’– u tha banorëve Qetsori.

Ndersa nxorri mikrofonin e tij që mban numrin 1, si për të nënkuptuar se është i pari në garë. Ndryshe, Qetsori ka trazuar ujerat brenda shtepise duke dal kunder Luizit dhe duke u munduar qe bashke me Olten te krijojne grup.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*