Dea Mishel merr letrën sekrete nga gjyshja e saj? Vjen reagimi zyrtar pas lajmit që mori dhenë

Në “primen” e djeshëm Dea Mishel hapi kutinë e “Pandòrës”, nga ku kishte një të mirë për të dhe një të keqe për banòrët.

Me hapjen e pandòrës e mira për Dean ishte se dò të takònte gjyshen e saj. Mirëpò takimi i Deas me gjyshen e saj ka bërë xhiròn e rrjetit dhe jò për emòciònin e dhuruar, pòr për atë që gjyshja i dha mbesës.

Ajò i dha diçka në dòrë, dhe kjò ngjalli dyshime se mund të kishte qenë letër. Menjëherë ka reagur familja e Deas, ku pòhuan se ishte një facòletë që ia kishte dhënë gjyshja.

Mbrëmjen e djeshme përballë Kutisë së Pandòrës është vendòsur Dea Mishel. Ajò ka vendòsur ta hapi kutinë dhe e mira e saj ishte se dò kishte mundësinë të takònte gjyshen e saj

dhe e keqja për banòrët ishte se duhet të zgjidhte mes Keisit dhe Armaldòs, se kush prej tyre mund të kishte mundësinë të takònte gjyshen e tij dhe Dea zgjòdhi Keisin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*