URGJ.ENT: Shitet banesa tre dhomëshe e mobiluar për 30,000 euro në qendër

URGJ.ENT: Shitet banesa tre dhomëshe e mobiluar për 30,000 euro në qendër

Shitet banesa tredhomëshe e mobiluar 30,000 euro/Banesa ka sallon me kuzhine, dy dhoma fjetje, banjo, korridor dhe ballkon. Banesa gjithashtu ka ne shfrytëzim hapesiren e jashtme pasi vetëm ajo ka qasje ne te dhe është e rrethuar enkas për ketë banese…Banesa gjendet ne kat përdhese e larte dhe ka 64 m2 ne flete poseduese ndërsa faktike mbi 70 m2 JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *