U vesha e u ndreqa, por ai ishte thjesht i pa interesuar per mua…

Hiq sma nin jam krenare qe jam nga fshati apo me mir fshatare por a e din se ta la synin qel un ti…Jam nga fshati apo me mir fshatare por a e din se ta la synin qel mor djal un ti mos me thuaj se skam takat se e pash disa me kishin shkru se jam e dobt per kto pun kushem une…as me pak e as me shum jam rru.mu.llak 39 nga fshati kërkoj një njohje te re neper mes ksaj ketu. Nuk kam patur asnjë lidhje më parë me dike pa njohur fare..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE

kurse tani dua edhe ashtu se skam per te jetuar gjatë gjithë kohës me vujtje dhe kujtime… kam punuar në një rrobaqepësi, por u mbyll. Kam patur raste, por kanë qenë raste për tallje, donin direkt dhe në hotel”,po un nuk dua ashtu dua te njifemi njeher mir e folim ne tel e pastaj ndoshta vjen edhe puna per aty…Vazhdo duke kaluar në Linkun Blu më P0shtë dhe merr kontaktin dhe Pamjet E PL0TA LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *