U përball me gjendje të rë.ndë shëndetësore, rikthehet Muharrem Ahmeti

Para një muaji, nëpër mediat rozë qarkulloi lajmi se këngëtari i njohur i muzikës tallava, Muharrem Ahmeti, u shtrua me ur gj encë në spital pas një at aku k ar diak.Asnjë lajm më nuk e sqaroi gjendjen e këngëtarit.

Por së fundmi, duket se këngëtari i ka kaluar këto probleme dhe i është rikthyer karrierës muzikore.Këngëtari është shfaqur edhe nëpër rrjetet sociale, dhe para disa ditësh ai ka sjellë ‘koverin’ e këngës së Elvana Gjatës “Tavolina e mërzisë”, e cila është pritur mire.Ky është një lajm i mire për fansat e këngëtarit, pasi ai do të vazhdoj të sjellë këngë të reja për publikun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *