Rrëfimi gruas shqiptare: “Nuk është e lehtë te jesh nuse serbe”

Martesat e përziera në Kosovë, mes serbëve dhe shqiptarëve, nuk janë të rralla. Dashuria mes Çasllavit dhe Leonora Todiçit nga Lipjani vazhdon prej më shumë se dhjetë vitesh, edhe pse sipas Leonorës, me origjinë nga Tirana, nuk është e lehtë të jesh nuse serbe.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Martesa e lumtur e Çasllavit dhe Leonorës u kurorëzua me një vajzë dhe një djalë, dhe dashuria zgjat më shumë se një dekadë, pavarësisht se ata jetojnë në mënyrë modeste, minimumi nga bujqësia.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Për të gjetur shoqen e jetës, Çasllavi shkoi gjashtë herë në Shqipëri dhe në fund takoi Leonorën. Vendimi për t’u martuar me një shqiptar nuk i shqetësoi prindërit e ndjerë të Caslavl, përkundrazi.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *