Prokurorja Shqiptare “Nëna Ime Është Serbe, Mua M’ Kaall Muzika Serbe”

“Vetura, bodygardët, rraga e madhe dhe tejra benificione që i ofron pozita e Prokurorës Speciale, kanë bërë që Fatimja, gruaja më e fort në Maqedoni.Në realitet nuk është ajo Fatime që paraqitet, nuk është aq “burrëreshë” sa u bë, pasi ajo nga “mendjemadhësia” u fut në një rrugë duke treguar në realitet Fatimen gjoja “shqiptare”, e në anën tjetër në një intervistë tregon hapur për simpatinë e saj ndaj gjuhës, kulturës dhe këngëve serbe.Me interes për ju: LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

Fatime Fetai në një intervistë për televizionin A1 të Maqedonisë. thotë: “Nëse duhet të zgjedh ndonjë gjuhë, ajo është gjuha serbe, sa do që të duket argëtuese të dëgjosh muzikë të huaj, muzika serbe është ajo që të kaall”.Kur u pyet se cilat janë preferencat muzikore të prokurores Fatime Fetai? Ajo tha se: “Varet prej disponimit,por e pranon se më së tepërmi e pëlqen trubofollkun serb. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *