“Nuk më pëIqen familja e burrit,do bëj atë që s’ua pret mendja…”, vajza Ç.UDlT me letrën

“Nuk më pëIqen familja e burrit,do bëj atë që s’ua pret mendja…”, vajza Ç.UDlT me letrën

Kjo është letra që një vajzë ka dërguar në redaksinë e Shkodra News, ku tregon se nuk i pëlqen familja e burrit.Ajo thotë se dëshiron ta marrë burrin tek familja e vet, por do të dijë mendimin tuaj se si të reagojë. Përshëndetje të gjithave. M’u mbush mendja që edhe unë të shkruaj historinë time në median tuaj. Do të doja të ndaja me ju problemin tim dhe dua t’ju përgëzoj për më tepër, sepse këto histori janë si një lloj te rapie për ne. Kam një problem me vjehrrën time. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU dhe VAZHDONI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *