Momenti Kur Dhëndrri Ndalon Dasmën: Zemra Ime I Përket Edhe Dikujt Tjetër, Kam Dhe Femije../ Emocionuese

Momenti Kur Dhëndrri Ndalon Dasmën: Zemra Ime I Përket Edhe Dikujt Tjetër, Kam Dhe Femije../ Emocionuese Teksa po bëheshin betimet, një moment i papritur ishte kur dhëndri ndaloi ceremoninë për të bërë një deklaratë të veçantë. Jefferson, tha se kishte për të bërë një rrëfim pasi zemra e tij i përkiste edhe dikujt tjetër.PER TE LEX.UAR ME SHUME SHT,YPNI HAPS.IREN REK.LAMUESE TUTJE

Deklarata e një dhëndrit ka përlotur dasmorët gjate ceremonise se dasmes. Bëhet fjalë për një çift nga Portugalia, te quajtur Jefferson dhe Jessica. Të gjithë u shokuan në fillim, por kur dhëndrri nxori para te gjitheve vajzën e gruas, të cilën ajo e ka nga martesa e parë, të gjithë shpërthyen në lot. Emocione të forta përjetoi dhe …..PER TE LEX.UAR ME SHUME SHT,YPNI HAPS.IREN REK.LAMUESE TUTJE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *