Më mjafton një lugë nga kjo dhe më zë gjumi si T0P, asgjë nuk më zgjon gjithë natën, dhe në mëngjes jam si i ri

Pagjumësia është një çrregullim i shfaqur nga vështirësia për të rënë në gjumë ose për të mbajtur gjumin, e cila ndikon në shëndetin e përgjithshëm dhe ndikon në cilësinë e jetës së përditshme. Pagjumësia është shkaku më i zakonshëm që çon në përgjumje gjatë ditës, letargji dhe një ndjenjë të përgjithshme të pafuqisë. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

Shkaqet, simptomat dhe ashpërsia e pagjumësisë janë individuale dhe mund të ndryshojnë. Shkaqet më të zakonshëm të pagjumësisë janë stresi dhe ankthi, zakone të caktuara jetese (punë në ndërrime, konsumimi i bashkë-sallave, nikotina dhe kafeina, vakte të mëdha). LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *