Maltë: Kamarieri Shqiptar Shpëton Të Moshuarën Nga Ngulfatja

Endri Demaj, para disa ditësh ka bërë një akt heroik në lokalin ku punon si kamarier.emaj e ka shpëtuar një grua të moshuar nga ngulfatja.gjarja ka ndodhur në Maltë në një lokal në zonën “Ghar Lapsi”.Shqiptari u njoftua se një kliente e cila po mbytej me ushqimin që po konsumonte.
Ai nxitoi dhe arriti që ta shpëtonte 73 vjeçaren Patricia Neto, shkruan TVM News përcjell Klankosova.tv

Endri Demaj, para disa ditësh ka bërë një akt heroik në lokalin ku punon si kamarier.emaj e ka shpëtuar një grua të moshuar nga ngulfatja.gjarja ka ndodhur në Maltë në një lokal në zonën “Ghar Lapsi”.Shqiptari u njoftua se një kliente e cila po mbytej me ushqimin që po konsumonte.
Ai nxitoi dhe arriti që ta shpëtonte 73 vjeçaren Patricia Neto, shkruan TVM News përcjell Klankosova.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *