Ma mirë me u martu me një të huaj se Shqiptari të don vetëm për interes..!!

Qe nga dita qe jam mar.tuar kam shum probleme me familjen e burrit sepse – Mirdita tlutem anonime. Jam nje vajze 23 vjeqare , kom lind perendim dhe vazhdoj te je.toj gurbet me familje. Jam njoftu para dy

vite me nje djal se ka je.tu perendim ne te zezen veq vet dhe familjen e ka kosov. Kam shku kosov e jena feju shum shpejt,(1vjet gati kem fol)se e kom dashtstrong>DUKE E HAP HA PSIREN REK LLA MUESE ME P0 SHTE JU KENI MUN DESI TE LE XONI LA JMIN E PL 0T E DHE K0N TAKTIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *