Kush eshte kengetari ne Foto?

Shume njerez tashme na kane derguar fotografi te shume kengetareve kur kane qene ne moshe te re, tash gazeta jone do ti postoje nje nga nje dhe ta shohim a mund ti njihni kengetearet ne moshen e rinise para se te behen te famshem, LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

Shume njerez tashme na kane derguar fotografi te shume kengetareve kur kane qene ne moshe te re, tash gazeta jone do ti postoje nje nga nje dhe ta shohim a mund ti njihni kengetearet ne moshen e rinise para se te behen te famshem, LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *