Kur u martuan morën një dhuratë që s’duhej hapur, 9 vjet më vonë nd.odhi diçka e pab.esueshme

Kur u martuan morën një dhuratë që s’duhej hapur, 9 vjet më vonë nd.odhi diçka e pab.esueshme

Kur një ç.ift u martua, ata morën një dhuratë ku thuhej se nuk duhej hapur. Ata mendonin se ishte çelësi për të shpëtuar një martesë. 9 vjet më vonë, ç ifti vendosi ta hapë atë dhe morën një surprizë të jash.tëzak.onshme.Kathy dhe Brandon Gunn, nga SHBA, të martuar që nga viti 2007, kishin përjetuar lu.ft.ime dhe mos.marrë.veshje të pafundme. Përku.ndër kësaj, ata nuk e kishin hapur dhuratën e hallës Allison.. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE .. VI.DEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *