Kastrati: Kemi ndërtuar mbi 800 shtëpi, a jeni të kënaqur nga unë?

Humanisti i njohur, njëherit edhe drejtues i shoqatës humanitare ‘Jet imat e Ballkanit’, Halil Kastrati, në rr ëf imin e tij në Prime Time, ka treguar për aktivitetet e shoqatës që drejton dhe aktivitetet e

tij. Kastrati në Kanal10 ka treguar se, në fillim ideja e shoqatës që ai drejton, ishte hapja e një kuzhine. DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *