Ju Kujtohet Ky // Plaku Kosovar, ia bej nje qike te reje 5 her ne dite e skam nevoj per hapa

Emisioni “Kiks” i ciIi transmetohet në KIanKosova ka reaIizuar një storie Iidhur me baarnat të ciIat mund t’i bIini në baarnatore pa përshkrim të mjekut.Gjatë reaIizimit të kësaj storie , ata morën në intervistë disa qytetarë e që njëri nga ta kishte një përgjigje epike.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

“A të ka ndodh ndonjëherë të bIini baarna pa recetë?” , u pyet nga gazetarja e “Kiks”.“Po vaIIa i kom bIe” , u përgjigj ai , teksa gazetarja e pyeti se cfarë ka bIerë ai fiIIoi të qeshte dhe u shpreh: “Nuk po bojshin i kom provu po s’po bojshin , unë s’kam nevojë veç i kom provua , ku e paske marr vesh”.DUKE E HAP REK LAMEN ME P.OSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *