E FUNDIT: Po Bëhet Nami Në Rrjet, Askush Nuk E Di Se Si Quhet Ky Frut…?..!!

E FUNDIT: Po Bëhet Nami Në Rrjet, Askush Nuk E Di Se Si Quhet Ky Frut…?..!!

përgatitjen e reçelit dhe ëmbëlsirave të ndryshme, ndërkohë që ato kanë gjetur përdorim edhe në mjekësinë popullore. Frutat e saj të papjekura kanë një shije të thartë ndërsa në kohën e pjekjes ato janë më të ëmbla.Kumbullat Shahine si fruta janë shumë të dobishme dhe të pranueshme nga stomaku pasi kanë veti shumë të mira tretëse. …..PER TE LEX.UAR ME SHUME SHT,YPNI HAPS.IREN REK.LAMUESE TUTJE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *