Driton Selmanaj “Shpërthen” Ndaj Qeverisë Kurti: Nëse Nuk I Ndalim Me Kohë, Nesër Do Jetë Vonë

Në fillim ju thanë qytetarëve mos u ngrohni me dru se po dëmtohen pyjet, pastaj ju thanë mos u ngrohni me qymyr se po ndotet ambienti, kur qytetarët mbeten pa asnjë rrugë tjetër dhe u orientuan ka ngrohja me ene.rgji, atëherë del qeveria dhe ua shtrenjton deri në 100% çm.i.min e ene.rgjisë.

E me çka të ngrohen njerëzit?!!!Mos u befasoni, popullistët të tillë janë. Kujdesen për popullin vetëm derisa ua marrin votën, pastaj puna e parë që bëjnë i hypin në qafë popullit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *