Arjola Demiri: Unë jam gruaja e parë që kam vozitur “Porsche” në Shqipëri

Në një bisedë me Donaldin, Beatrixën, Einxhelin dhe të tjetrët, Arjola tha se ka qenë gruaja e parë që ka vozitur veturë të tipit “Porsche” në Shqipëri.Arjola Demiri është njëra ndër banorët para të shtëpisë së “Big Brother VIP”, madje ajo shpeshherë është cilësuar edhe si favorite për çmimin kryesor.Aktorja herë pas here e ka treguar fiksimin e saj për veturat.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

“Ze.mër, unë jam e para femër që kam vozitur Porsche në Shqipëri, dhe bëhet fjalë për vitin 2008, kur atëherë ishin gjërat ndryshe”, tha Arjola.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *