Abdurrahmani: 22 Vite Jetoj I Vetem, Kam 2 Djem Por Nuk Me Vizitojne. Ndërsa Vajza….

Me l ot ne sy, i br. aktisur nga te gjithe dhe mbi te gjitha i mbetur i ve prej 22 vitesh, ketij burri i dalin keto fjale nga goja e cila pak i flet gjate dites, e me sy te perlo tur qe nuk jane thare prej kohesh.“Vet mia është e keqe për burrin”. Këto janë fjalët e pik ëllimit të 80-vjeçarit nga Elbasani, i cili prej 22 vitesh jeton i vetëm, që kur bashkëshortja e tij u shua nga jeta.Kjo nuk është thjesht jeta e Abdurrahman Buzit, por realiteti i kohës kur fëmijët largohen për të ndërtuar jetën e tyre, ndërsa të moshuarit përjetojnë pl. agën më të rëndë të jetës, vet minë. “Unë vetëm kam mbetur. Një gotë ujë, kush e sjell?!”, thotë ai.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Abdurrahmani ka dy djem, por as njëri nuk shkon për ta parë babanë e vet muar, ndërsa për shkak të një ak. sidenti, vajza ka mbetur e paral. izuar dhe me të gjitha kursimet e jetës, Abdurrahmani sistemoi vajzën në një qendër kujdesi.Prej disa vitesh ai bën kërkesë për t’u strehuar në shtëpinë e të moshuarve. “E kam bërë kërkesën, nuk është realizuar. Kam bërë 2-3, herë dhe tani kam bërë të fundit dhe të shohim se çfarë do të bëhet”, tregon ai mes lo tësh. Kohët e fundit në Elbasan është ndërtuar shtëpia e të moshuarve,DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *