Shefja e hoqi nga puna pastruesin e vjetër, por ajo çka ndodhi me pas i la pa fjalë të gjithë

Robert Johnson kishte gjashtë muaj që punonte si pastrues, por ai kurrë nuk ishte trajtuar me kaq përbuzje. “Plakush, je i shkarkuar, je shumë i ngadalt për të mbledhur gjethet dhe pa dyshim, nuk je kah di si të përdorësh një fshesë”, i tha shefja e tij Melisa Green shkruan pemajetes.com.

Ajo ishte gruaja e Alfred Blake, pronar i një qendreje tregtare ku tani punonte zotri Johnson. Plaku i përpoq të shpjegonte situatën, por ishte e pamundur Melisen në këtë pikë. Duke përdorur pozitën e saj, ajo pushoi atë nga puna me një pretekst të sajuar.

Në fakt, problemi i vetëm i plakut ishte se ai për disa arsye nga gruaja që impononte rregullat e saj në qendrën tregtare. Melisa ishte ajo që vendoste se kënd të punësonte dhe kënd të largonte nga puna. Mësojeni ngjarjen e plotë në videon e më poshtme, të publikuar nga kanali Fakte Interesante në Youtube. /Pemajetes.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *