Pamela Anderson bën zbulimin tronditës: Kur isha 23 vjeçe, ky aktor më tregoi pjesët intime…

Pamela Anderson tregoi disa anekdota nga karriera e saj filmike. Një episod veçanërisht i nxehtë i kishte ndodhur në vitin 1991 në xhirimet e “Home Improvement”, kur aktorja ishte 23 vjeçe.

Episodi përfshin aktorin amerikan Tim Allen, i cili nuk kishte asnjë turp të veçantë të shfaqej plotësisht lakuriq përballë aktores së re.

“Në ditën e parë të xhirimit, dola nga dhoma ime e zhveshjes dhe Tim Allen ishte në korridor lakuriq, – tregon Pamela Anderson në biografinë e saj. – në atë moment fustani i tij u hap dhe ai ishte krejtësisht i zhveshur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *