I prishi martesen! Ardit Gjebrea i terbuar: Tani qe ti guxove, ku do futesh pasi te te

Një fotografi e dërguar drejt njeriut që pëlqente kur ishin ende adoleshentë, i solli Elgës pr shjen e martesës së saj të lumtur me Irakliun.

Në historinë e ndarë në “Ka Një Mesazh Për Ty”, ajo tregoi se si ky njeri i së shkuarës i shkruante vazhdimisht, e kërc nonte që të hiqte të gjitha bllokimet virtuale ndaj tij dhe i bënte sh ntazh se fotoja do të përfundonte në rrjetet sociale.

Nisur nga kjo ngjarje, moderatori i programit “E diela shqiptare” në Tv Klan, Ardit Gjebrea ka një përgjigje të fortë publike jo vetëm ndaj këtij njeriu që me një telefonatë mundi të shkat rronte një çift, por edhe kundrejt të tjerëve në kategorinë e tij që veprojnë njësoj.

Ardit Gjebrea: Pra Elga ky është motivi përse unë insistova që ti ta thoje këtë histori sepse mund të ndodhë dhe ka shumë të rinj apo të reja që në një moment mund të bëjnë një foto dhe ia

dërgojnë dikujt dhe ky person e merr dhe e sh ntazhin dhe thotë që nëse ti nuk bën këtë gjë që dua unë, unë këtë foto do ta publikoj.

Po publikojini ato foto, e çfarë pastaj? Po sikur unë tani të kërkoj emrin tënd, o njeri, që ke shant zhuar këtë vajzë dhe i ke pr shur jetën me bashkëshortin e saj, çfarë do të bësh ti, në qoftë se unë publikisht, tani do të të demaskoj ty?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *